Zelf tanden bleken

Tanden bleken is enorm in opkomst de afgelopen jaren. Natuurlijk wil iedereen met een mooie, witte glimlach over straat, maar vaak hangt aan het bleken een behoorlijk prijskaartje. Dat is niet nodig! Veel mensen gaan naar een speciale kliniek om hun tanden te laten bleken, terwijl zelf tanden bleken veel eenvoudiger en goedkoper is. Wanneer er gewerkt wordt met de juiste producten is zelf tanden bleken net zo effectief en veilig, en misschien zelfs nog wel beter dan het tanden bleken in een kliniek.

Bekijk ons assortiment

Zelf tanden bleken of toch naar de kliniek?

Veel mensen willen graag hun tanden laten bleken. Toch doet slechts een klein percentage van deze groep het daadwerkelijk. Dat is zonde, want deze wens kan eenvoudig en goedkoop gerealiseerd worden! Wanneer de wens bestaat om de tanden te laten bleken gaan veel mensen op zoek naar een kliniek die dit aanbiedt. Dit kost vaak honderden euro’s en vaak stoppen mensen dan met het zoeken.

Zelf tanden bleken vinden veel mensen spannend, omdat mensen het idee hebben dat dit minder effectief of zelfs schadelijk is voor de tanden. Niet geheel onterecht, omdat er in veel producten waterstofperoxide zit. Deze chemicaliën kunnen uw tanden en tandvlees ernstig beschadigen. Toch is zelf tanden bleken niet altijd slechter dan het bleken bij een kliniek, omdat  er ook middelen verkrijgbaar zijn die niet werken met deze schadelijke stof!

Producten om zelf tanden te bleken

Het grote aanbod aan producten, zoals bleekpennen of bleekstrips, kan de keuze erg lastig maken. Bij 123Wittetanden.nl zijn wij op zoek gegaan naar de beste formule om uw tanden op een veilige en goedkope manier weer wit te maken. Deze hebben wij gevonden en is verkrijgbaar in onze webshop! Bij onze producten wordt nooit gebruik gemaakt van waterstofperoxide en de middelen zijn dan ook zeer veilig! Een volledige set om zelf tanden te bleken is al verkrijgbaar vanaf 39 euro 95. Zelf tanden bleken met de materialen van 123Wittetanden.nl is dus eenvoudig, goedkoop en veilig!

De service van 123Wittetanden.nl

Naast goede producten vinden wij het bij 123Wittetanden.nl ook erg belangrijk dat u goede service van ons krijgt. Wij vinden het belangrijk dat het product zo snel mogelijk bij u aankomt. Zelf tanden bleken kan met onze producten, wanneer u voor 10:00 bestelt, zelfs dezelfde dag nog!

Zelf tanden bleken is ook erg eenvoudig. In onze online gebruiksaanwijzing kunt u nu al kijken hoe het werkt, zodat u achteraf nooit voor verassingen komt te staan met bijvoorbeeld lastige, langdurige procedures.

Neem contact met ons op

Meer weten over 123Wittetanden.nl

Wilt u meer weten over ons, onze missie en onze producten? Kijk dan eens op de pagina waarin we hierover meer informatie geven. Wilt u graag een andere vraag stellen over zelf tanden bleken of wilt u meer informatie van één van onze medewerkers? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons per mail bereiken door een bericht te sturen naar info@123wittetanden.nl. Daarnaast kunt u ons van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereiken tussen 11:00 en 18:00. Wij zijn dan bereikbaar via het nummer +31(0)174731215.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x