Witte tanden

Mooie witte tanden vinden veel mensen belangrijk. Dit is alleen niet bij iedereen standaard. De meeste mensen krijgen door bijvoorbeeld koffie of rode wijn op den duur aanslag op de tanden, dit veroorzaakt dat uw tanden geel worden. Heeft u hier last van en wilt u ook graag weer witte tanden? Dan hebben wij voor u een makkelijke en voordelige oplossing!

Bekijk ons assortiment

Witte tanden door bleken

Al een tijd lang is het bleken van tanden erg populair. Veel mensen willen graag witte tanden en kiezen er dan ook voor om hun tanden te laten bleken. Dit kan op vele verschillende manieren en de technieken die hierbij worden toegepast verschillen sterk. Daarom kiezen veel mensen ervoor om naar een kliniek te gaan om witte tanden te krijgen. Deze klinieken zijn echter vaak heel duur en ook hier bent u niet verzekerd van een veilige techniek.

Witte tanden kunt u creëren door uw tanden te bleken. Dit kan gebeuren door gebruik te maken van waterstofperoxide. Dit middel reageert met andere middelen waardoor de laag op uw tanden los laat en witte tanden ontstaan. Echter laat met dit middel niet alleen de gewenste laag los, maar kunt u ook uw tanden en tandvlees beschadigen. Deze manier om witte tanden te creëren is dus zeer risicovol voor de gezondheid van uw tanden en absoluut niet aan te raden.

Veilig witte tanden creëren

Niet iedere manier van tandenbleken is schadelijk! Bij 123Wittetanden.nl vinden wij het belangrijk dat u naast mooie, witte tanden ook een gezond gebit heeft. Daarom maken wij bij onze producten geen gebruik van waterstofperoxide, maar van een bepaald soort chemicaliën dat veilig en volledig onschadelijk is voor uw gebit!

Naast het middel dat u gebruikt om witte tanden te creëren kunt u ook kijken naar de toepassingsvorm, bijvoorbeeld in de vorm van bleekpennen of bleekstrips. Bij ons kunt u verschillende sets kopen voor het bleken van uw tanden op een veilige manier!

De voordelen van 123Wittetanden.nl

Naast de veilige manier van bleken heeft 123Wittetanden.nl nog enkele voordelen. Ten eerste de prijs. Wij zijn van mening dat iedereen moet kunnen genieten van mooie witte tanden en een stralende, onbezorgde glimlach. Daarom kunt u onze sets al verkrijgen vanaf 39 euro 95!

Ook vinden wij het van belang dat u, wanneer u ervoor kiest om uw tanden te gaan bleken, dit snel kunt doen! Bij ons heeft u het product, wanneer u voor 10:00 bestelt, dezelfde dag nog in huis! U hoeft dus niet lang te wachten op de producten of op een lange wachtlijst te staan, zoals wanneer u witte tanden wilt met behulp van een kliniek.

Neem contact met ons op

Meer over ons weten?

Wilt u meer weten over ons, onze producten of onze werkwijze? Kijk dan eens op de webpagina waarin we uitleg geven over onze missie en werkwijze. Wilt u graag uw eigen vraag stellen? Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers vertellen u graag meer! Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer +31(0)174731215 of wanneer u mailt naar info@123wittetanden.nl

Wij hopen u snel te mogen helpen, zodat u kunt genieten van een prachtige rij witte tanden en een lach vol zelfvertrouwen!
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x