Wit gebit

Een mooie glimlach vinden veel mensen belangrijk, maar niet iedereen is geboren met rechte tanden en een stralend wit gebit. Orthodontie kan uw tanden weer rechtzetten, maar hoe komt u nu aan een wit gebit? Hiermee kunnen wij van 123Wittetanden.nl u snel en gemakkelijk helpen. Met het bleken van tanden op een veilige manier heeft u weer snel en eenvoudig een stralend wit gebit!

Bekijk ons assortiment

De voordelen van een wit gebit

Een wit gebit is voor veel mensen een wens. Veel mensen krijgen op den duur last van gele tanden, bijvoorbeeld door te veel koffie of rode wijn. Toch zijn veel mensen hier onzeker over. Lachen doet men dan vaak met de mond gesloten, waardoor de tanden niet zichtbaar zijn. Zo denkt u in veel gevallen na over wat mensen van u vinden en kunt u niet volop genieten, zoals wanneer u wel een wit gebit zou hebben.

Ook worden mensen met een mooie glimlach en een wit gebit aantrekkelijker gevonden. Dit zorgt ervoor dat u ook uzelf weer mooier gaat vinden, wanneer u weer kunt lachen met een stralend wit gebit. Al met al is een wit gebit een boost voor uw zelfvertrouwen en kunt u met witte tanden weer volop onbezorgd genieten wanneer u lacht.

Hoe krijgt u een wit gebit?

De voordelen van mooie tanden mogen duidelijk zijn, maar hoe krijgt u nu zo’n mooi wit gebit? Hiervoor zijn verschillende technieken in omloop. Doordat de vraag naar deze technieken stijgt, zijn ook het aantal klinieken die behandelingen aanbieden enorm gegroeid in de afgelopen jaren. Deze klinieken zijn vaak duur, terwijl hetzelfde resultaat ook veel goedkoper bereikt kan worden. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van bleekpennen, bleekstrips of kunt u volledige all-in-one bleeksets kopen die u thuis kunt gebruiken voor het verkrijgen van een prachtig wit gebit.

De methode van 123Wittetanden.nl

Bij 123Wittetanden.nl zijn we van mening dat iedereen moet kunnen genieten van de voordelen van zo’n mooi wit gebit. Daarom zijn de producten die bij ons verkrijgbaar zijn niet duur. U heeft al een bleekset vanaf 39 euro 95. Daarnaast leveren wij snel. Wanneer u uw product voor 10:00 heeft besteld, krijgt u deze dezelfde dag nog in huis. Zo kunt u super snel genieten van een wit gebit en heeft u nooit last van lange bezorgtijden of wachtlijsten.

Veel mensen vinden het eng om hun tanden te bleken. Dit is niet geheel onterecht, aangezien in veel middelen waterstofperoxide zit. Naast een mooi wit gebit vinden wij het echter ook van groot belang dat de gezondheid van uw tanden gewaarborgd blijft. Wij werken daarom niet met deze schadelijke middelen en het gebruik van onze producten is dan ook volledig veilig voor u en uw tanden!

Neem contact met ons op

Mee over ons weten?

Wilt u meer weten over ons, onze producten voor witte tanden of heeft u een vraag over één van onze specifieke producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 11:00 en 18:00 telefonisch bereikbaar via het nummer +31(0)174731215. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@123wittetanden.nl. Wij proberen u dan zo snel mogelijk van antwoord te voorzien, zodat u snel kunt genieten van een prachtig wit gebit!
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x