Tanden bleken thuis

Een lelijk, geel gebit kan voor veel mensen een belemmering vormen in het dagelijks leven. U durft niet voluit te lachen en zelfs een oprechte glimlach is moeilijk, omdat u telkens uw tanden probeert te verbergen. Dit zorgt ervoor dat u uzelf onzeker voelt en dat is natuurlijk nooit prettig. Het bleken van uw tanden kan u het zelfverzekerde gevoel en de oprechte glimlach weer teruggeven. Het mooiste is misschien nog wel dat u tegenwoordig het tanden bleken thuis kunt doen!

Bekijk ons assortiment

Wie zijn wij?

Welkom bij 123Wittetanden.nl, wij vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van witte tanden en zorgen er dan ook voor dat u het tanden bleken thuis kunt uitvoeren op een gemakkelijke en veilige manier! Het tanden bleken thuis kan op verschillende manieren. Zo kunt u bijvoorbeeld speciale strips en pennen krijgen waarmee u uw tanden kunt bleken, maar hebben wij ook verschillende soorten all-in-one bleekkits, waarmee u een nog mooier resultaat krijgt. Zo kunt u in verschillende prijscategorieën kiezen op welke manier u uw tanden bleken thuis wilt uitvoeren, de all-in-one bleekkit is al verkrijgbaar vanaf 39 euro 95!

Het tanden bleken thuis uitvoeren heeft naast financiële voordelen nog een groot pluspunt. Wanneer u uw product voor 10:00 bestelt heeft u deze namelijk dezelfde dag nog in huis. Zo hoeft u niet op lange wachtlijsten te staan en kunt u door het tanden bleken thuis te doen snel weer vol zelfvertrouwen lachen!

Bang voor tanden bleken thuis?

Veel mensen zijn bang voor het bleken van hun tanden. Zeker wanneer het gaat om het tanden bleken thuis denken veel mensen dat er te veel giftige stoffen in de producten zitten en de tanden hierdoor erg worden beschadigd. Dit is niet volledig onterecht, omdat er inderdaad veel producten op de markt zijn die dit gevolg hebben. Bij 123Wittetanden.nl vinden wij naast witte tanden natuurlijk ook de gezondheid van de tand erg belangrijk! In onze producten zit daarom geen waterstofperoxide, waardoor u veilig het tanden bleken thuis kunt uitvoeren! Onze producten zullen dan ook geen irritatie geven aan tand of tandvlees.

Voordelen van tanden bleken thuis

Uw tanden bleken thuis uitvoeren kan ook veel voordelen meebrengen! Zoals gezegd is het sneller, omdat u niet hoeft te wachten op uw afspraak. Daarnaast vinden veel mensen het eng om over de wens voor wittere tanden te praten met anderen. Wanneer u het tanden bleken thuis doet, hoeft u dit niet tegen mensen te vertellen en kunt u zelf deze behandeling uitvoeren! Ook wordt in sommige praktijken nog wel gebruik gemaakt van onveilige middelen. Wanneer u dus in een praktijk uw tanden laat bleken is dit niet per definitie veiliger of beter dan het tanden bleken thuis uitvoeren!

Neem contact met ons op

Vragen?

Wilt u meer weten over het tanden bleken thuis of over één van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons van maandag tot en met vrijdag tussen 11:00 en 18:00 bereiken via +31(0)174731215 en u kunt altijd een mail sturen naar info@123wittetanden.nl Wij hopen u dan zo snel mogelijk te helpen zodat u het tanden bleken thuis uit kunt voeren met een goed gevoel en u snel weer een onbezorgde glimlach heeft!
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x