Tanden bleken kosten

Veel mensen willen graag hun tanden bleken, zodat ze weer met een mooie, stralende glimlach de straat op kunnen. Gele tanden kunnen u onzeker maken en beperken in uw dagelijks leven. In een kliniek kunnen bij tanden bleken kosten echter hoog oplopen. 123Wittetanden.nl vindt dat tanden bleken voor iedereen beschikbaar moet zijn en probeert dan ook de tanden bleken kosten zo laag mogelijk te houden, zonder daarbij af te doen aan de kwaliteit!

Wie zijn wij?

Welkom bij 123Wittetanden.nl, het adres voor goedkope,veilige en kwalitatief hoogwaardige bleekmaterialen. Met onze producten willen wij tanden bleken toegankelijk maken, zodat iedereen weer durft te lachen, zonder gevoelens van schaamte over zijn of haar tanden! Zo hebben wij al een starterkit vanaf 39 euro 95!

Wij bieden naast goede producten, natuurlijk ook goede service. Wij vinden het van groot belang dat u wanneer u op tanden bleken kosten bespaart, dit niet ten koste gaat van de levertijd of hulp die u kan verwachten bij problemen of vragen. Daarom heeft u uw producten, wanneer u deze voor 10:00 in onze webshop bestelt, dezelfde dag nog in huis en kunt u ons altijd snel en gemakkelijk bereiken voor vragen of hulp!

Bekijk ons assortiment

Hoe kun je bij het tanden bleken kosten besparen?

Wanneer u bij het tanden bleken kosten wilt besparen kan dit op verschillende manieren. Ten eerste de meest logische, namelijk thuis of in de kliniek bleken. Een kliniek is altijd duurder, omdat hier naast de producten ook het personeel betaald moet worden. Een kliniek is daarnaast zeker niet altijd beter en soms zelfs nog minder goed dan wanneer u met goede producten thuis uw tanden gaat bleken. Dit is dus een veilige manier om bij het tanden bleken kosten te besparen!

Een tweede manier is voor het kiezen van goedkope producten. Hierbij willen we u waarschuwen. Wanneer u bij het tanden bleken kosten gaat besparen door de goedkoopste producten te kiezen, kunnen ten eerste de resultaten tegenvallen en ten tweede uw tanden en tandvlees aangetast worden. Bij 123Wittetanden.nl wordt echter met beide rekening gehouden zodat u op een veilige manier wel resultaten ziet, terwijl bij ons een starterkit ook slechts 39 euro 95 is!

Hoe veel gaat tanden bleken kosten voor u?

Zoals al eerder gezegd kunt u gaan voor verschillende producten, zoals bijvoorbeeld bleekpennen en bleekstrips. Toch kunt u voor het beste resultaat het beste kiezen voor een volledige all-in-one bleekset. Ook wanneer u voor zo’n bleekset heeft gekozen kunt u nog veel verschillende keuzes maken. Wat het tanden bleken gaat kosten is dan ook afhankelijk van uw eigen wensen en dit kan sterk verschillen.

Ten eerste hebben wij een starterskit, waarbij alle benodigdheden voor het uitproberen van het tanden bleken zitten. Deze is slechts 39 euro 95. Wanneer u regelmatig uw tanden wilt bleken, is het goedkoper om een set te kiezen waar bijvoorbeeld extra navulling in is openomen. Ook dit is één van de aspecten die bij tanden bleken kosten kan verminderen.

Neem contact met ons op

Vragen over ons?

123Wittetanden.nl helpt bij tanden bleken kosten laag te houden.  Meer weten over ons? Neem dan contact met ons op via info@123wittetanden.nl, +31(0)174731215 of het contactformulier op de website. Wij hopen u snel te mogen helpen met een stralend witte glimlach.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x