Betaalmethoden

Wij vinden het belangrijk dat de transactie veilig en gemakkelijk verloopt. Daarom kunt je bij ons op verschillende manieren betalen.

iDeal

Met iDEAL kunt je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Het bedrag wordt direct afgerekend in jouw vertrouwde internetbankieren omgeving en wij verzenden direct jouw bestelling.

Overboeking

Je kunt er ook voor kiezen om middels overboeking het aankoopbedrag op onze rekening te storten. Zodra wij een bevestiging hebben gekregen van de betaling, verzenden wij direct jouw bestelling.

Je kunt de betaling overmaken naar NL93INGB0007389649 t.n.v. LenV Trading - 123WitteTanden.nl, onder vermelding van het ordernummer. Deze krijg je altijd per mail bevestigd bij het voltooien van de bestelling.

Paypal

Wanneer je met Paypal betaald word er via jouw eigen paypal account geld van jouw credit card óf bankrekening afgeschreven.

Visa

Als je met Visa wilt betalen dan heb je een credit card nodig van Visa. Op deze wijze wordt het bedrag direct van jouw credit card afgeschreven

Mastercard

Als je met Mastercard wilt betalen dan heb je een credit card nodig van Mastercard zelf. Op deze wijze wordt het bedrag direct van jouw credit card afgeschreven.


U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x