Over ons

De vraag naar tandbleekproducten is enorm, wat ervoor zorgt dat het aanbod ook erg uitgebreid is. Zo zien wij bijvoorbeeld tandbleekliknieken als paddestoelen uit de grond komen. Zij zetten particulieren af en spelen in op hun gevoelens, terwijl het allemaal veel goedkoper kan. Helaas blijkt dit niet voor iedereen betaalbaar te zijn.

Dit zorgt ervoor dat de gemiddelde Nederlandse burger zoekt naar een ander alternatief, wat ons erg gevaarlijk leek. Toen wij nader onderzoek verrichten naar de alternatieve producten en methodes, kwamen wij vreemde Do-It-Yourself oplossingen tegen. Bloggers vertellen aan de naieve internet gebruiker, hoe eenvoudig tanden te bleken valt met bijvoorbeeld baking soda.

Wij van 123Wittetanden.nl hebben daarom besloten om de originele bleekformule ook naar Nederland te brengen. Ons alles-in-1 pakket werkt eenvoudig en is vrij van waterstofperoxide, wat je tanden en tandvlees enorm kan aantasten. De schade ervan kan ook definitief zijn en torenhoge tandartskosten met zich mee brengen om dit te herstellen.

Onze missie

Het hebben van een mooi wit gebit is wat wij allemaal willen. Een goed gebit weerspiegeld vaak de gezondheid van een persoon en daarom doen de meesten alles voor een stralende glimlach.

Wij vinden dat dit niet duur hoeft te zijn en dit is ook meteen de belangrijkste reden waarom wij onze alles-in-1 pakket hebben ontwikkeld. Naast het prijskaartje vonden wij de kwaliteit wat er tegenover staat en de bestandsdelen van de bleekproducten erg belangrijk. Om deze reden bevat onze tandbleekkit geen waterstofperoxide. Deze stof is zelfs door het ministerie onder de loep genomen en de regels hiervoor zijn in 2012 sterk aangescherpt.

Met onze unieke en originele tandbleekformule willen wij mooie witte tanden toegankelijk maken voor iedereen, zodat iedereen weer durft te lachen.

Meer weten?

Wil je meer weten over ons? Neem dan gerust contact met ons op via de chat. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 11:00 - 18:00. Je kunt ons bellen op het volgende nummer: +31(0)174731215

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x