€ 49,95 Incl. btw

Family first, dus ook in het behalen van resultaten toch? Gun jezelf en twee andere familieleden hun glimlach terug waar jullie mee geboren zijn. Met dit pakket kun je terwijl je samen voor de buis hangt, gezamenlijk mooie witte tanden realiseren voo...

Niet op voorraad
Met ons unieke doe-het-zelf kit kun je eenvoudig thuis je tanden bleken, uiteraard op een veilig en verantwoorde manier. Ook jij kunt in no time over een Hollywood smile beschikken, terwijl je lekker voor de buis hangt. Gemak dient de mens en daarom werkt ons tandbleekkit zo eenvoudig. Wie had maar ooit gedacht dat het bleken van je tanden ook thuis zo op deze manier kan?....

Ons originele tandbleekformule bevat geen waterstofperoxide en is daarmee uiterst tandvriendelijk. Je kunt hiermee je tanden bleken, zonder daarbij je tanden te beschadigen met chemische middelen als waterstofperoxide. Het is ook niet meer nodig om je tanden met bakingsoda te poetsen of te poetsen met kool. De doe-het-zelf tandbleekkit van 123WitteTanden.nl is zo scherp geprijsd, dat je voor deze prijs je gezondheid niet hoeft te riskeren!

Kies je voor dit variant, dan krijg je tweemaal het starterspakket, drie extra bleekgels en een extra set bitjes bij. Ideaal voor een familiegoal!

Let op de gebruiksaanwijzing in de verpakking is verouderd, je kunt de meest recente gebruiksaanwijzing hier terugvinden.

Inhoud

  • 2x Starterspakket;
  • Extra set bleekgels (3x3mL);
  • Extra set bitje(boven en beneden);
  • Bewaarbox voor het extra bitje.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x