€ 24,95 € 14,95 Incl. btw

Vernieuwde 2018 Editie!

✔ Verbeterde formule voor nog betere resultaten!
✔ 4-5 tinten wittere tanden binnen 2 weken!
✔ Nu inclusief tintenkaart voor het bijhouden van je whitening resultaten!
✔ Peroxidevrij - geen gevoelige tanden of schade aan het

Niet op voorraad

Vernieuwde 2018 Editie!

✔ Verbeterde formule voor nog betere resultaten!
✔ 4-5 tinten wittere tanden binnen 2 weken!
✔ Nu inclusief tintenkaart voor het bijhouden van je whitening resultaten!
✔ Peroxidevrij - geen gevoelige tanden of schade aan het gebit!

Tanden bleken met de Advanced Teeth Whitening Strips. Thuis je tanden bleken voor wittere tanden is nog nooit zo simpel geweest met de Advanced Teeth Whitening Strips. 

De Advanced Teeth Whiteting strips zijn een grote internationale hit op het gebied van tanden bleken! Afhankelijk van de huidige staat van je tanden kun je wel rekenen op zo'n 4 - 5 tinten wittere tanden door je tanden te bleken met het Advanced Teeth Whitening Strips systeem. 

Tanden bleken 

De Advanced Teeth Whitening strips voor wittere tanden worden standaard geleverd voor een volledige kuur van wel 14 dagen! 
Dit houdt in dat je 28 strips (14 strips voor de bovenkant en 14 strips voor de onderkant) ontvangt. De Advanced Teeth Whitening Strips om je tanden te bleken mogen dagelijks gebruikt worden. 

De Advanced Teeth Whitening Strips worden ook geleverd met een duidelijke uitleg om je tanden te bleken én een handige tintenkaart zodat goed te zien is welk resultaat er bereikt is na het volgen van een kuur met de Advanced Teeth Whitening Strips.

Gebruiksaanwijzing tanden bleken 
Stap 1 voor witte tanden: Poets enkele uren voor gebruik de tanden. Neem een zakje Whitestrips voor wittere tanden uit het doosje en scheur deze open. Zoals eerder al vermeld, ieder zakje bevat 2 Whitestrips voor wittere tanden, 1 voor de boventanden en 1 voor de ondertanden 

Stap 2: Verwijder de Whitestrip voor de ondertanden van het plastic velletje en houdt deze Whitestrip met beide handen recht 

Stap 3: Ga voor een spiegel staan en breng de Whitestrip voor wittere tanden met de gelzijde tegen de tanden aan. Als de Whitestrip goed zit druk je deze zachtjes aan. Herhaal voorgaande stappen met de Whitestrip voor de boventanden. 
LET OP: Zorg ervoor dat de Whitestrip niet in contact komt met het tandvlees. 

Stap 4: Laat de Whitestrips 30 minuten zitten en verwijder na deze 30 minuten beide Whitestrips. Eventueel mond spoelen met water 

Voor het beste resultaat herhaal je bovenstaande stappen gedurende 14 dagen dagelijks of totdat het gewenste resultaat bereikt is. 

Ingedriënten PVP, glycerine, water, polysorbaat-80, smaakstof, citroenzuur, maltodextrine, cellacefaat minder

Lina Geplaatst op 11 Maart 2018 at 23:14

Mooi resultaat, handig voor gebruik Top!!

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x